неделя, 27 март 2016 г.

Седмицата: 28 март - 3 април 2016

Зад гърба ни са две затъмнения. Нещо на небето вече се е случило, ходът на събитията е коригиран, но засега за много неща ние още не се досещаме. Рано или късно всичко тайно става явно и още от 28 март до 4 април ние ще научим голямо количество нова, и определено, неочаквана информация. Ще има обществено значими ярки изказвания, често пъти протестни и нонконформистски. И в личния живот на хората ще има много изненади.

Нестандартните информационни поводи ще принудят "хората във властта" и техните опоненти от 4 до 16 април да вземат смели, безкомпромисни решения и да предприемат важни стъпки, понякога дори на границата или дори зад границата на авантюризма. Периодът на Овена е винаги  богат и на бурни събития. А през последните години, когато Овенът се намира в Уран, това време е станало и още по-вълнуващо, изпълнено с неочаквани обрати в събитията и екстремни произшествия.

Времето в края на март и през април ще бъде също екстремно и нестабилно, както и целият свят като цяло. Неуравновесените хора тази пролет стават още по-малко уравновесени. Както и през миналата седмица хората с мъжки, активен характер и темперамент (огнените и въздушните) не могат да живеят спокойно. Те имат нужда да изразходват енергията си за спорт или за социални (а понякога и асоциални) постъпки. Нивото на авантюризма е необикновено високо, както е при първооткривателите, ентусиазираните водачи и... Остап Бендер, например. А способността да контролират своите постъпки и реално да преценяват ситуацията, в която се налага да правят тези стъпки, през април е крайно ниска. Сега по-голямата част от човечеството проявяват смелост, воля и амбиции. Дано от това да има повече полза и по-малко вреда. 

Н.Чиркова


Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.