неделя, 1 ноември 2015 г.

Седмицата: 2 - 8 ноември 2015

През тази седмица се формират прекрасни делови перспективи за онези, които предпочитат конкретност в работата и предметност в съюзите. Постъпването на работа през тези дни на повечето хора предоставя прекрасни перспективи. Брачните съюзи, сключени през тази седмица, също обещават повече съгласие и материален просперитет. Всички значими политически и икономически процеси, започнали през октомври, запазват своята актуалност. Сега обаче различните сили действат без особено съгласуване, нещо като орел, рак и щука. Това не спомага за някакво сериозно развитие  на световната политическа и икономическа арена.

Може да се каже така: спектърът на излъчваните от космоса вълни (вероятните събития) сега е твърде широк и те не резонират едни с други. Хората, като радиоприемници, се настройват на тези вълни. Някои от нас са "широкият спектър", други - много тесен диапазон. Оттук идва и нашата способност да използваме възможностите на този свят. Сега най-вероятна и най-позитивна е нагласата на хората за получаване и създаване на материални блага. За да има потребление, трябва да се произвежда. Тази есен подобно условие става приоритетно за всеки от нас. Помислете какво лично вие произвеждате (създавате) за обществото и какво (колко) консумирате.

В понеделник, в 7:07 по Гринуич, Меркурий излиза от знака на Везни, където се задържа твърде дълго тази година, правейки "примка". Всеки от нас може да разчита, че проточилите се от края на август търговски (покупко-продажби) дела, оформянето и придвижването на служебни документи и различен род формални договорености е приключило. Продължаващите през цялото това време преговори, дипломатически стъпки и разните "меркуриански" дела са стигнали до някакъв краен резултат и преминават в качествено друга форма.

Ако деловите преговори по-рано са имали принципиален характер - с нас или против нас, то от 3 до 21 ноември по-очевидни стават въпросите с финансов характер, въпросите за разпределението на ресурси. Например съотношението на заплати и бонуси, ако постъпвате на работа. Или дяловете на отделните партньори в деловия съюз. Окончателно и формално да се фиксират различинте финансови документи е добре да стане през втората половина на ноември. Разбира се, само в случай, че договорените условия ви устройват и вие сте готови те да действат не по-малко от година, а може и две. По аналогия това може да отнесете и до други, близки по смисъл житейски ситуации.

Ако обаче действате не по сметка и разум, а по интуиция и емоции, извън логическите канали за връзка с този свят, то дадената препоръка не е за вас. Тогава остава да разчитате на своите лични критерии за оценка на лична полза и изгода.
Н.Чиркова


Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.