неделя, 22 ноември 2015 г.

Седмицата: 23 - 29 ноември 2015

През тази седмица е налице възможност да се съчетаят в едно дипломация, делово сътрудничество и взаимни интереси, насочвайки всичко това към постигане на далечна стратегическа цел, обединяваща мнозина. Обоснована  е надеждата, че ще съвпаднат най-различни делови интереси и постъпки, носейки полза дори в международен план. От тази гледна точка може да се разчита, че до края на ноември съществено ще се поправят нещата в областта на културата, образованието, туризма, далечните превози и международните контакти на най-високо ниво. 

Индивидуалната професионална  дейност на отделни хора, подчинена на някаква корпоративна цел, ще бъде доста успешна, а тези хора ще направят стъпка в кариерата. Ако трябва да се обърнете към закона, административните органи, да оформите свои бизнес проекти, направете това през текущата седмица. Ако пък нещо не се получи, значи не е било писано да стане и не е перспективно. По най-добър начин ще използват формираните обстоятелства представителите на знака Везни и Стрелци. Тяхното взаимодействие ще даде чудесен резултат. Закон и справедливост, морал и   нравственост – това са онези сили, които сега не бива да бъдат игнорирани. Именно те ще дадат на мнозина от нас нови възможности в кариерата и живота. Възлагаме надежди и на конструктивността на международните процеси през тази седмица.

В същото време рисковете в сферата на финансите са толкова високи, че както обикновено се случва, печеливши ще са само много богатите и хората, които рискуват, ползващи се от подкрепата на мощни задкулисни сили, за сметка на доста неприятни финансови процеси за "дребните риби".  Много е възможно да ни бъде поднесена поредната разоряваща тема. Едва ли е разумно до края на ноември обикновените хора да вземат заеми и да инвестират във финансови и имуществени проекти. В това отношение събитията от понеделник ще бъдат доста показателни. Би ни се искало да грешим, но е по-добре да сме предпазливи.

От 22 до 28 ноември информационните потоци са субективни и неточни. Нивото на измама, мечтателност и забравяне е доста над средното. В четвъртък тази тенденция достига своя апогей. А с нея и неприятните събития по пътищата, грешките в документите, пряката измама от страна на прекалено предприемчиви хора. Ако съумеете да избегнете всичко това, значи сте доста компетентен и критически мислещ човек. И главното е от 23 ноември до 6 декември да се отнасяме с цялата си сериозност и отговорност към международните и своите лични събития. През този период възниква и се изгражда някаква стратегическа концепция в различни сфери на живота. Внимавайте тя да не ви подведе и да ви отведе не където трябва. 
Н.Чиркова


Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.