неделя, 3 януари 2016 г.

Астропрогноза: 4 - 10 януари 2016

Ето че влязохме в поредната година от своя живот. След празничната еуфория се налага постепенно да се върнем в реалността и да поставим пред себе си приоритетните задачи за предстоящата година, разчитайки на тяхното изпълнение. - See more at: file:///D:/!!e_journal/!!WWW/03sedmichen.htm#sthash.QwGLqsuo.dpuf
Ето че влязохме в поредната година от своя живот. След празничната еуфория се налага постепенно да се върнем в реалността и да поставим пред себе си приоритетните задачи за предстоящата година, разчитайки на тяхното изпълнение. - See more at: file:///D:/!!e_journal/!!WWW/03sedmichen.htm#sthash.QwGLqsuo.dpuf
Ето че влязохме в поредната година от своя живот. След празничната еуфория се налага постепенно да се върнем в реалността и да поставим пред себе си приоритетните задачи за предстоящата година, разчитайки на тяхното изпълнение. Силата на Козирога е в планирането, в умението да създава работеща реална структура, базираща се на закони, правила и конкретни умения. Козирогът символизира  икономичното разпределение на ресурси, подчинение на закона и дисциплина, ясна гражданска позиция като резултат от опит и твърди убеждения.  Това и само това ще осигури успеха на нашите стратегически годишни намерения.  Именно  такива качества стават във всеки от нас по-силни от всички други. Нашите планове не бива да бъдат размити и мъгляви. Ние сме длъжни да поставим пред себе си и другите ясни, конкретни задачи, които ще позволят на всеки от нас максимално да реализира  всички свои способности и ресурси, да постигне всичко, което е набелязал. Рационално организираните проекти ще изискват по-малко усилия и ще дадат по-добър резултат.

Енергетиката на космоса от 2 до 12 януари е крайно сложна, събуждаща кризи и извънредни произществия. Има само една сила, която насочва събитията в по-спокойно русло и контролира извънредните събития - силата на организацията, спазването на законите и правилата на всички нива. Към края на тази седмица няколко резки космически "вълни" се съединяват и усилват. Меркурий – планетата на търговията и всички видове контакти, променя посоката на движение и положението си  в знака. Това създава нестабилност във всички сфери на влияние на Меркурий. Следователно, през тази седмица "всичко се променя" - просто не е възможно да се направи нещо с оглед перспектива и стабилност.

До 24 януари не се препоръчват плановите операции, оформянето на търговски и финансови сделки, официалното постъпване на работа. Предприемачите също се оказват в сложно положение - в дребния и среден бизнес устойчивите фактори, на които сме свикнали да разчитаме,  не работят. Ретроградността на Меркурий съзадва през цялата седмица най-големите усложнения (задръствания и произшествия) по пътищата, забавя движението на документи и стоки. Средствата за комуникации се подлагат на изпитание за надеждност, а медиите предпочитат да се хранят със стара информация. Като че ли е най-добре да изкараме тази седмица в привична за нас, безопасна обстановка. 
Н.Чиркова


Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.