понеделник, 18 май 2015 г.

Обща астропрогноза: 18 - 24 май 2015

Седмицата започва с новолуние в края на знака Телец. Импулсът на земната, съзидателна космическа програма тази година се случва два пъти - в Телеца има две новолуния. Това отразява насъщната нужда да бъдат подчертани ценностите на Телеца в икономиката и в живота. Да си припомним, че от май 2000 година до 2020 година светът живее  в 20-годишната земна (лятна) икономическа формация на Телец. Това е време, когато би трябвало да се утвърждава реалната ценност на всички неща - парите преди всичко. Лесно е да се предположи, че във всяка от тези 20 години в периода на Телеца се случват знакови събития, подчиняващи се на тази цел. Така е и сега.

В живота на отделно взет човек това е време (става дума за периода на Телеца) за повишаване на комфорта и надеждността на собствения ни живот. Време, когато събитията демонстрират степента на стабилност на всеки човек и неговото семейство на тази земя. Струва си да се помисли върху това и да се подпомогне този процес.

От 16 до 27 май при мнозина протича коректиране на близките отношения - семейни, романтични. Трябва да се каже, че тази корекция е трудна, понякога  става дума за "скъсване". Както и протича процес на засилване на зависимостта на един човек от друг. В социален план  през този период може да се очакват корекции на "цената на парите и имуществото", както и стойността на продуктите от първа необходимост.

От 19 май до 2 юни неблагоприятното влияние на Марс има следния характер: засилване на фанатизма, стремеж към екстремален начин на действие къв всичко, което повишава андреналина. Постъпките на хората са продиктувани от чуждо влияние, емоционално внушение или от собствената им безнравственост. Проявяват се клептоманията и алчността - желанието да се посегне на чуждото, извършват се негативни постъпки под влиянието на алкохол и наркотици. Повишава се опасността във вода и от вода, от отравяне.

С други думи, зачестяват лошо управляваните постъпки при занижен съзнателен контрол. През този период е нежелателно да се правят планови операции, да се встъпва в длъжност. Разбира се, мното зависи и от конкретния човек, от неговия характер. При някого през периода може да не се случи нищо, друг няма да съумее да устои пред засилването на вродените пороци. 
Пазете се!
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.