неделя, 6 април 2014 г.

Астропрогноза: 7 - 13 април 2014

Астролозите нарекоха 2014 година "Годината на Големия Кръст" и всички до един предричаха сериозни световни събития. В което сега се убеждаваме. Потайният и завършващ годишните процеси период на Рибите донесе толкова ярки събития, които дори астролозите са планирали" да получат само в периода на Овена, в края на март и началото на април. Какво е станало, вече знаят всички читатели.

Енергията на Овена с взривния Уран, включва пълната мощност на "небесния кръст". Сега ние живеем в епицентъра на "взрива" на политическите събития във времето. Слънцето "включва" големия кръст от 29 март до 9 април. От 9 април до 20 май "кръстът" включва Марс, създавайки енергиен пик (изхвърляне на енергия) на 21-23 април. Както е известно, енергията на далечните планети сама по себе си не се транслира върху Земята като събития, докато не съумее да влезе в съприкосновение със Слънцето, Луната или близките планети - Марс, като сега.

Слънцето и Марс (особено силно) като лещи преобразуват тази енергия в агресивен поток. Значи ние влизаме в най-бурното време. На 15 април е Пълнолуние с Лунно затъмнение, което също ще отвори широк коридор за изливане на космическите сили.  "Светът ще полудее" - може да се каже. Дори при обикновено пълнолуние ние винаги сме повишено възбудими, което винаги се вижда ясно по децата. А тук и пролетното изостряне ще възбуди дори напълно здрави и уравновесени хора. Дръжте юздите на нервите си, а разума - трезвен!

Има надежда, че през май, когато Слънцето е в Телец, взривната върна ще стихне, преобразувайки се в нещо по-мирно, характерно за земеделеца Телец. Но Телецът може да се прояви и като Бик по време на корида, ако дотогава го изпълни агресия. Или като боец, отвоювал земята си. Така че възможно е мир и спокойствие през май да няма. Отдалечавайки се от геополитическата криза, да се обърнем към себе си: при всеки от нас сега в живота му с една или друга сила и предопределеност се обръща Съдбата. Нали ние сме капчици в бушуващото море. Да се опитаме да се възползваме от астрономическите знания, за да обърнем своята съдба към по-добро. Това е възможно.
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.