неделя, 28 юли 2013 г.

Астропрогноза: 29 юли - 04 август 2013

Острите лични и социални обстоятелства, натрупани до този момент, може и трябва да бъдат
решени. "Звездите" позволяват много и дават сила на активните и амбициозни хора. Както винаги, въпросът е един - нравствеността в използването на енергията на планетите. 

Обективно трудният и ключов период за властта на всички нива продължава от 22 юли до 2 август. Ярката и силна личност среща по своя път прегради и трудности, които е в състояние да преодолее напълно, ставайки дори по-силна. Не очаквайте подаръци, но онова, което е постигнал всеки човек през миналата и тази седмица, ще остане с него. 

През тази седмица ярко се проявява тенденцията от последните няколко месеца - разобличаване на тайни, откриване на обществени и други болни проблеми. Интересите на семейството, на нацията (ако има патриоти) и алчността подхранват ентусиазма и работоспособността. Собствените цели са толкова важни, че расте всеобщото нетърпение, жаждата за мигновен успех, необмисленият риск, стремежът да се срутят устои, правила и ред и много друго. Екстравагантността на постъпките се проявява както в дреболиите, водещи до травми и криминални явления, така и в неудържим стремеж към властта на цели групи хора, въоръжени не само от идеи, но и с реално оръжие. Вероятността от военни конфликти и терор е много висока. Някои неща са в наши ръце, много са във властта на висшите сили. И още повече във властта на тъмните сили, както и да ги наричаме. 

Живейте в съгласие със своята съвест. Най-накрая Меркурий се движи в права посока, набирайки скорост и всичко, което му е подвластно, започва да се движи - търговия, средства за придвижване и комуникации, движение на документи и строителство на пътища. Както и много други неща, които всекидневно ни заобикалят. 
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.