понеделник, 25 март 2013 г.

Астропрогноза: 25 - 31 март 2013

Светът преминава през "точка на обновление". Космическата сила създава мощен лост, използвайки който всеки от нас може рязко да обърне нещо в живота си, да премести "стрелката" и да насочи хода на събитията в друга посока. Постарайте се да станете стрелочник, не оставяйте всичко на самотек, не давайте лоста за управление на вашия живот в чужди ръце. За това е нужно съвсем малко: през миналата и текущата седмици е необходимо да се проявява максимум инициатива, креативност, да се действа енергично и нестандартно.

По-голямата част от хората през цялата втора половина на март чувстват в себе си "тревога и брожение" на сили, предчувствия, идеи, проекти. Така че, дайте на всичко това изход. Желателно е той да бъде обмислен в най-общ план и поне леко пресметнат. В същото време вярвайте, че възбуждащите сили стигат своя максимум във всеки от нас и това се проявява като пусков бутон за нашите постъпки.


На свой ред, всяка наша постъпка, излизаща извън рамките на обичайните автоматизми (ядене, сън, работа), създава поредица от последващи събития на принципа на "спонтанен взрив". Дори един такъв малък  "взрив" ще промени обичайната посока на живота ни. Ако си поставим  пред себе си в най-общ вид една близка цел, ние вече ще влияем на бъдещето си. Смисълът е: намирайки се в началната точка да се ориентираш поне в общото направление на движението. Нещо повече: да разбереш и формулираш какво най-много от всичко искаш да промениш, да обновиш, да трансформираш в своя живот, каква негова част. И да направиш малка стъпчица към това. Ето това е простичък съвет как съзнателно можеш да влияеш върху живота си. За тази цел не е задължително да правиш нещо свръхестествено. Може просто да си върнеш дълга, да се освободиш от застаряла психологическа или социална зависимост, да се почувстваш по-свободен, да изцедиш от себе си "капката на роба".

Това е много проста синхрония, има и по-сложни, многопланови. И всички те работят. Включете въображението и асоциативното си мислене - сега те работят много по-добре от логиката. И не ограничавайте своята спонтанност в постъпките си, ако разбира се те не заплашват вашата безопасност. В спонтанните постъпки сега се проявява нашата вътрешна същност: личното безсъзнателно на моменти поема управлението, временно изключвайки сдържащите рамки на логиката.
На всички пожелавам безопасен полет в бъдещето!
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.