неделя, 20 май 2012 г.

Астропрогноза: 21 - 27 май 2012 година

Седмицата носи енергетиката на току-що отминалото слънчево затъмнение,  въвеждайки в живота ни темата за важността на социалните взаимоотношения,  подлагайки на анализ и съмнение правилата  и условията за съществуване на  човека в социума. През третата десетдневка на май всяко житейско събитие в  нашите взаимодействия със социума и с отделни негови представители може да  бъде белязано и с лъжа, и с истина. Не е казано, че всеки от нас ще го забележи,  ще го разбере и оцени. Не е казано дори, че това ще докосне всекиго. Ние не забелязваме много неща в живота  си.

Въпреки това - струва си да се замислим, ако в  някакви наши взаимоотношения, делови и трудови договори присъства измама и  неопределеност. Причина за събитията, които в най-скоро време (не само през  май, но и през юни, юли и август) ще се случват с нас, могат да бъдат  нерегулираните, неангажиращи, деформирани отношения. За онези, които се  интересуват от астрология, ще подскажа, че Нептун е влязъл в  "перпендикулярно" взаимодействие с Лунните възли, което не се случва всяка  година. Повърхностните интерпретации на възлите са свързани с личностните и  социалните взаимоотношения. Погледнато малко по-дълбоко, те са свързани с нашето минало (включително и извън сегашното ни въплъщение) и настояще,  което се проявява също чрез взаимоотношенията - среща, взаимодействие и  раздяла. От 21 до 31 май Слънцето преминава по  низходящия Лунен възел, което  сякаш отваря "вратата в миналото", през тази врата в нашето настояще идват  хора, събития и наши постъпки в миналото, които сега влияят на нашето  настояще. Това как ще се срещнем с тях, как ще постъпим, как ще отреагираме,  ще формира събитията  от настоящето и близкото бъдеще. 

Ако в своя живот се  срещнете с "човек от миналото", това вече само по себе си означава, че тази  среща е важна. Ако някой внезапно или предсказуемо напусне вашия живот,  приключвайки близки, редовни взаимоотношения, това означава завършване на  съвместната "кармична програма". Взаимоотношенията са нещо фино, не може да  се дават рецепти и техни интерпретации за всекиго и за всички случаи от  живота. Мога само да ви обърна внимание, че моментът е важен.

Един общ съвет:  пазете отношенията, които ви удовлетворяват, и хората, с които те ви свързват.  Трепетно и едновременно с това аналитично се отнасяйте към "хората от  миналото". Защо и за какво са се появили те? Освобождавайте се от онези  познати, около които сте открили компрометиращи обстоятелства - измама, лъжа,  нелоялност, нечестност, интриги.
И помнете - целият ни живот е верига от  отношения и взаимовръзки с хора. Нека животът на всички да е добър!


Ето и седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.

2 коментара:

Анонимен каза...

Възхитена съм от интерпретациите Ви на транзитите и чета редовно и с удоволствие!

Анонимен каза...

tulkuvaniata vi sa izklu4itelni! predlagate li nqkude po-podroben horoskop? o4akvame mese4niq horoskop...