вторник, 20 септември 2011 г.

Меркантилен хороскоп


Астролозите твърдят, че вашето финансово благополучие зависи от това, кой живее с вас или по-точно от неговия зодиакален знак. Така че, ако искате да забогатеете, избирайте си партньор разумно!



ОВЕН
Ако в семейството главно вие носите парите и искате да изпълнявате тази своя функция перфектно, смело съединявайте съдбата си с представители на стихията Въздух. За комерсиална цел идеален партньор за вас е Водолей. Везните също не са лоши помощници в нелеката задача да привличате финансовия си късмет. А ако искате бързичко да фалирате и това е вашата единствена цел, търсете си за партньор Скорпион - този съюз ще ви разори за броени дни.

TЕЛЕЦ
На Телците обаче сексуален съюз със Скорпион напротив, може да донесе голям късмет с парите. Освен това, смело можете да градите отношения с Водолей. С представителите на огнените знаци (Лъв, Стрелец, Овен) на пръв поглед не всичко е много хубаво, но в действителност, "изясняването на отношенията" с тях само укрепва брака и ви гарантира стабилни доходи.

БЛИЗНАЦИ
Искате ли да привлечете парички в дома си, намерете си партньор Лъв. Добър резултат ще ви донесе съюзът и с другите представители на стихията на Огъня - Овен и Стрелец. Лъвът обаче е вашият магнит за пари. Козирог, Дева и Телец близо до вас ще могат да печелят сами. Във финансовата сфера те не са ваши помощници, но поне няма и да ви пречат особено, за разлика от Скорпиона. Ако сте с него, изобщо можете да забравите за що-годе прилични доходи.


РАК
За да преуспеете с парите, за интимни удоволствия си търсете партньор сред огнените знаци (Лъв, Стрелец, Овен). Нелош вариант може да стане съюз с Телец - освен че той самият е работяга, ще привлече парички и към вас. Везните също ще ви донесат финансов успех, но те самите при това едва ли ще могат да заработят нещо.

ЛЪВ
Искате ли парите да ви затрупат и да не можете да се отървете от тях? Търсете Близнаци! Това е онзи рядък случай, когато ще привличате парите един към друг, така че никаква финансова криза няма да заплашва семейството ви. Ако партньорът ви е Дева, Козирог или Телец, можете да спечелите много пари, без да се напрягате, а и те самите покрай вас няма да изпитват никакви особени проблеми в работата и финансите. А как е със Скорпиона?! Ооо, той бързо ще съсипе дори най-успешния Лъв.

ДЕВА
Най-добрият интимен партньор за всяка Дева, която се стреми към финансов успех е Скорпионът. Това партньорство  е рядък случай - Скорпионът не само не гони парите от Девата, както става, когато той е с другите знаци, но и й помага интуитивно да определи къде може без да рискува да спечели кръгла сумичка. Сполучлив от финансова гледна точка ще бъде и един съюз с огнен знак. Вярно е, че тогава любовните периоди неизбежно ще се редуват с периоди на взаимни претенции. Но имайте предвид, че колкото по-силен е конфликтът, толкова по-голям приток на пари следва да очаквате в най-скоро време!

ВЕЗНИ
Странна работа: близките отношения с представителите на този знак носят късмет без изключение на всички, които се занимават с бизнес.  А самите Везни рядко могат да се почерпят с парче от "баницата" - ами парите не искат да идват при тях, това е! Опитайте се да си намерите партньор Стрелец - ако ви провърви, няма да има по-успешен бизнесмен (или бизнесдама) от вас в целия регион.

СКОРПИОН
За разлика от Везните, които помагат почти на всички да печелят добре, Скорпионът с някаква фатална упоритост гони парите от представителите на другите зодиакални знаци. Кого все пак съюзът със Скорпион няма да разори? Това са земните знаци- Телци, Деви, Козирози. Самият Скорпион е най-добре да си търси партньор сред представителите на Огъня. Истината е, че тогава той трябва да бъде готов да осигурява пари и за любимия Лъв, Стрелец или Овен, защото редом до него, те едва ли ще съумеят да препечелят нещо.

СТРЕЛЕЦ
Струва си да намерите за любовна утеха Водолей или Везни. Този съюз ще донесе полза и на двете страни - вие ще си помогнете взаимно да постигнете финансов успех, от което ще спечелите и двамата. Ако искате да живеете  и да пеете и нищо да не правите - намерете си спътник Телец, Козирог или Дева - с вашата астрална помощ те ще заработват немалко пари, а вие преспокойно ще ги харчите без никакви угризения - за спечеленото вие също имате принос.

КОЗИРОГ
Нищо не може да попречи на вашия финансов успех, смело можете да се жените по любов. Ако вашият избраник се окаже Скорпион, вие ще съумеете да спечелите достатъчно и за двама ви - той самият едва ли ще допринесе със значими суми за  семейния бюджет. По същия начин ще повлияят на парите ви и Рак и Риби - е, вашите доходи могат да се окажат малко по-малки, но пък на техния финансов успех вие влияете по-добре, отколкото на скорпионския. Стабилните доходи са ви гарантирани и в случай, че вашият любим(а) е Стрелец, Овен или Лъв. Кой остана? Телец и Дева? Е, с тези работяги едва ли ще пропаднете!

ВОДОЛЕЙ
Както и за другите въздушни знаци, най-благоприятен за вас е съюзът с представителите на Огъня - Стрелец, Лъв и Овен. Нещата ще тръгнат нелошо, ако до вас са Везни или Телец. А виж, с партньор Скорпион, вашето финансово положение ще се окаже просто отвратително - както впрочем и при повечето зодиакални знаци, когато са със Скорпиона. Не се свързвайте с него!

РИБИ
Най-добре на вашето финансово благополучие ще повлияе Овен. Само че големият въпрос е дали ще можете да живеете с този избухлив субект. Нелош вариант за вас е съюз с Козирог, Дева или Телец. Вярно е, че в този случай вие по-вероятно ще сте на нечия издръжка, но от друга страна - нали именно благодарение на вас, те ще печелят парите си!