неделя, 4 септември 2011 г.

Символът на 2012 година: какво ни очаква?

Според Източния хороскоп 2012 година е година на Дракона, на черния воден Дракон. Тя ще започне на 23 януари 2012 и ще свърши на 9 февруари 2013 година.

Какво означава символът на годината? Черният цвят е цветът на космоса, на полярната нощ, цветът на водните дълбини. Черният Дракон носи стихията на водния поток, носи решителни промени. Годините на Дракона са благоприятни, ако човек се стреми да върви напред, да проявява предприемчивост и целеустременост. Тези години винаги са трудни, понякога уморителни, но винаги резултатни. Символът на 2012 година носи победи и награди, но заедно с тях, поражения и загуби. През годината са възможни природни катаклизми - земетресения, наводнения. В същото време, в годината на Дракона може да се наблюдава силен прогрес в областта на демократизацията на обществото, както и в енергийния сектор.



Драконът е същество емоционално, решително, енергично и успех в годината на Дракона могат да постигнат хора, проявяващи тези качества в стремежа си към целта. Символът на 2012 година е своеволен, но честен, той не обръща внимание на дребните неща. Точно за него са думите: "Виждам целта - препятствия не виждам."

С други думи годината няма да бъде спокойна и лека, но въпреки това ще донесе успех на онези, които не седят със скръстени ръце.

За родените в годината на Дракона 2012 година ще бъде успешна, това е годината на техния успех и победа.
На родените под знака на Мишката (Плъх) се препоръчва да кротуват и да се занимават с добри, хубави неща.

Волът ще бъде най-добре да си работи спокойно, без да се съблазнява от пищност и  безмислен блясък, тогава символът на годината ще бъде благосклонен към него.

Тигърът в годината на Дракона ще бъде абсолютно доволен, той обича блясък и сияние. Заекът е желателно да не се показва твърде много от дупката си и главното е да запази спокойствие.

Змията както обикновено ще се държи мъдро, мирно и спокойно.

За Коня годината ще бъде успешна, тъй като и тя обича шума, блясъка, пищността. Няма да бъде лоша годината и за Козата. Използвайки суматохата наоколо, тя постепенно ще увеличава своя дял.

Маймуната в годината на Дракона се чувства като "риба във вода". Символът на 2012 се нуждае от нея, затова ще благоволи към нея.

Петелът няма защо да се страхува, в годината на Дракона може да прави всичко, което поиска.
Кучето е по-добре да се държи настрана и да не се вживява твърде много в това, което се случва.  Неговото време ще дойде по-късно.

За Глигана блясъкът и пищността са неприятните моменти в годината на Дракона, за него ще бъде по-добре през 2012 да си осигури приятелска подкрепа.

Като цяло символът на 2012 година не е толкова страшен, колкото изглежда на пръв поглед. Запазвайте спокойствие и вървете напред. И Драконът ще бъде за вас само подкрепа.

1 коментара:

Bello каза...

Аз съм осмица + Дракон и нямам търпение да влезнем в годината на Драконааааааааааа!!!!