неделя, 25 август 2013 г.

Астропрогноза: 26 август - 1 септември 2013

Какви възможности и ограничения въвежда за нас близкият космос през тази седмица? Преди всичко, приоритет става практичността и подредеността. Всичко, което преследва подобна цел, ще има подкрепата на "висшите сили".
От 28 август до 6 септември ще бъдат взети най-важните практически решения в структурите на властта  и ще се случат значими събития в личния живот на мнозина от нас, изискващи отговорни решения. Ако имате намерение да предприемете нещо важно, планирайте го за този период. Не е казано, че всички държавни решения ще бъдат веднага обнародвани, но ще бъдат взети през тази седмица. Ентусиазмът в деловата активност с превес към личния интерес си е свършил работата и е изчерпал мотивациите. С преминаването на Марс на 28 август в знака на Лъва мотивация за дейност ще стане не "за своята кожа", а амбициите за власт и тщеславни съображения. При това всички тези пориви и действия практически веднага ще се натъкнат на обективни спънки и съпротивата на обстоятелствата, формирайки конфликт с някои сили и отделни хора. Пробив към власт и влияние, към най-малката ръководна позиция (дори портиерът има такива амбиции) ще срещне съпротивление и ще се осъществява чрез разкриване на компрометиращи истини за своите съперници. Сами разбирате, че това доста ще изостри много политически и държавни, служебни и лични процеси. Окончателно ситуацията ще съзрее към средата на септември. Някой в своите пориви "ще си счупи зъбите", друг ще пробие и ще преодолее всички дупки и неравности по пътя. Колкото по-мащабни бъдат амбициите и претенциите към върха, толкова по-мащабни ще са и спънките - това е закон от физиката.
Така че, когато усетите в себе си порив към власт, три пъти помислете, какъв ресурс сте готови да задействате, за да стигнете върха на своите претенции. На битово човешко ниво ние упорито ще държим на своето или ще загубим част от самоуважението си, ако се уплашим от препятствията.
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.