петък, 18 ноември 2011 г.

2012 година: кариера и финанси


ОВЕН
През 2012 Овенът не бива да се ангажира с финансови машинации. Трябва да бъде колкото е възможно  по-внимателен, когато инвестира пари, по-добре е да не играе на борсата. Реагирайте навреме на  промените, които ще засягат парите ви - тук всяко забавяне, както и прибързване могат да повлияят  зле на печалбата. Финансов растеж през годината на Черния Воден Дракон за Овните е вероятен през  април - май 2012 година.

През годината Овните както никога досега ще имат много и различни ангажименти и задължения. Те ще  изискват съсредоточаване на вниманието и немалко сили. През зимата ще успеете да намерите  творчески подход към изпълнението на всяка работа. Нестандартните решения ще ви помогнат при  изпълнението на поставените задачи. Не бива да се огорчавате особено, ако не всичко тръгне така, както  сте го планирали. Известни спънки през периода са неизбежни. В началото на пролетта онова, което сте  приемали за увлечение, може да стане нормална работа.

Работата ще започне да ви заема доста време, но това ще ви радва и ще ви носи удовлетворение. В  работния колектив, който по всяка вероятност ще се попълни с нови колеги, лесно ще намерите  помощници и съмишленици. Постарайте се да не се отказвате от участие във всевъзможни обществени  програми. Ще се появи възможност за ръст в кариерата. Всичко, което през този период ще засеете, ще  ви донесе забележителни плодове.

През есента на 2012 ще се наложи да поосвежите своите знания, тъй като при решаването на някои  въпроси може да се окажете не съвсем компетентни. Изработените навици през този период ще ви  помогнат да поставите добра основа за вашето издигане по кариерната стълбица. Колкото повече труд  вложите в работните проекти, толкова повече дивиденти ще получите както в морален, така и във  финансов аспект.

В годината на Черния Дракон на Овните предстоят немалко финансови разходи, но това не означава, че  има опасност да останете без стотинка. Важното е грамотно да разпределяте бюджета си.

ТЕЛЕЦ
От самото начало на 2012 година Телецът ще върви напред с парите. През пролетта и есента можете  сполучливо да инвестирате своите спестявания и да получите печалба от това. Само не го правете без да  мислите. Посъветвайте се с хората, които най-добре се оправят с инвестициите. През 2012 година  Телците също така могат да получат неочаквано пари, възможно е това да бъде наследство.
Годината ще донесе на Телците успех във всички начинания. Ще бъде решен  и въпросът за финансовото  им благополучие. Ще можете да получите помощ и покровителство от влиятелни хора. Значимостта ви в обществото ще започне да расте, а във вашето обкръжение ще започнат да се появяват все повече известни и авторитетни личности.
В годината на Черния Дракон за Телците настъпва времето "за събиране на камъни". Всички проекти, в  които по-рано сте влагали своите сили и финанси, ще започнат да ви носят добър доход. Всички ваши  усилия ще бъдат възнаградени стократно.
В отношенията с приятелите и близките следва да сте внимателни, за да не отблъснете без да искате от вас онези, които истински ви обичат и уважават. Ценете доброто отношение към вас от страна на  покровители и колеги.

През пролетта всички ваши планове ще се реализират успешно. Ще започне период на подем.
Подкрепа ще ви окажат високопоставени чиновници. Шефовете ще започнат да поощряват всички ваши  делови проекти.

През летния период насочете своите усилия към натрупване на капитал. През есента можете да очаквате  множество изкушения. Постарайте се да не участвате в съмнителни начинания, колкото и привлекателни  да ви изглеждат. Ако проявите слабост и се поддадете на съблазните, резултатът може да се окаже  плачевен.

През есента на 2012 година ще има промени в работния колектив. Вашият личен кръг от хора, с които  общувате, ще стане доста по-малък. С известна част от партньорите си вероятно ще ви се наложи да се  разделите. Както и преди ваша опора ще бъдат проверени приятели и познати.

БЛИЗНАЦИ
През 2012 година финансовата ситуация при Близнаците няма да бъде стабилна, през цялата година ще се налага да контролирате своите разходи. В началото на годината ще получите приходи, но в същото  време ще започнат редица непланирани разходи. През пролетта и в началото на есента ще съумеете да  задържите своето финансово положение в стабилно състояние. В края на годината ще се наложи да  стегнете колана. Не бива да се поддавате на своите капризи и да хвърляте пари на вятъра.

В годината на Черния Дракон Близнаците ще получат според заслугите си. Висшестоящото началство  неведнъж ще признава всички ваши постижения. Но не бива да се забравя, че медалът има и обратна  страна. Постарайте се да не допускате грешки поради невнимание.
През 2012 година Близнаците ще се ползват с особена популярност сред обществото.

През зимата можете  да пристъпите към реализирането на своите планове. Още през лятото те ще дадат значими резултати.  През пролетта ще сте толкова обаятелни и неотразими, че това ще ви помага при решаването на  всякакви въпроси. През лятото ще можете до насита да се наслаждавате на плодовете на своите усилия.  А нови познанства през летния период ще ви помогнат в работата и в реализацията на новите идеи. През  есента неприятели ще се постараят да подронят авторитета ви, но не си струва да обърщате внимание на  това. Вървете смело напред и успехът няма да закъснее.

Вашият кръг на общуване през 2012 ще се  разширява. Възможни са срещи с приятели, които отдавна не сте виждали. В кариерата ви ще се отворят  нови хоризонти. Ще ви се предостави шанс да сключите изгодни делови договори. В реалзицията на  вашите идеи ще продължат да ви помагат хора, с които сте близки. През тази година Близнаците  практически могат да се занимават с всякакъв вид дейност, било то обучение, семеен бизнес или научна  дейност. Всичко това ще помогне да разширят кръгозора си и да укрепят жизнените си позиции. Основни  сфери на дейност за Близнаците през този период могат да станат: творчество, литература, наука или  преподавателска дейност. Успешни ще бъдат и всички пътувания и пътешествия.

РАК
Финансовото състояние на Рака през годината на Черния Воден Дракон ще расте уверено. И той ще  инвестира своите пари в ценни книжа, предмети или просто ще се заеме с ремонт на дома си, т.е. ще  има достатъчно пари, за да реализира своите идеи. Дори незначителните проблеми през годината няма  да повлияят на финансовото положение на Раците през 2012 година.

В гозината на Черния Дракон са възможни промени в кариерата на Раците. Вашите цели постоянно ще се  променят. Може да започне да ви се струва, че времете изтича между пръстите ви, но това ще бъде само  кратък период на апатия. Подкрепа в трудни моменти ще ви окажат близки и проверени хора. От  началото на пролетта на 2012 година ще дойде усещане на стабилност и увереност в себе си. Периодът е  благоприятен за започване на обучение, командировки или стартиране на свой бизнес. В работата  следва да проявите настойчивост, упоритост, твърдост. Ще трябва да се приспособявате към работа при  всякакви условия. Старайте се изгодно да използвате всички предоставени ви възможности. С цялата си  отговорност пристъпвайте към всяка задача. Бавно, но уверено, тухла по тухла ще градите своето  бъдеще. Може би ви предстоят множество пътувания, както делови, така и развлекателни.

През 2012 година помощ на Раците при осъществяването на планове и проекти ще им окажат дори хора, на  чиято подкрепа те изобщо не са разчитали. Следва да бъдете предпазливи по отношение на високопоставени  хора. Покровителството на някои личности може да усложни живота ви.

Отнасяйте се към финансите си през годината особено стриктно. Не бива да правите дългове, да вземате  кредити, това само ще влоши материалната ситуация. През летния период работата ще ви носи добри  пари. А от началото на есента освен постоянния, стабилен доход ще започнете да получавате и  допълнителен приход. Инвестициите ще започнат да ви носят дивиденти.
В годината на Черния Дракон в Рака може да се събуди желание повече време да посвети на дома и  семейството си. Заниманията с децата и домашните грижи ще му донесат несравнимо с нищо друго  удоволствие.

ЛЪВ
Значителен възход във финансовото благосъстояние Лъвовете следва да очакват през пролетта  на 2012  година. През цялата година те не бива да оставят на приятели да управляват финансите им или да им  помагат по някакъв начин, ако не са в състояние да ги контролират. Те могат случайно нещо да сбъркат или съсипят, затова през 2012 година контролирайте своите финанси сами. Лятото няма да  бъде особено успешно по отношение на пари, внимателно следете своите разходи и нещата,  свързани със застраховки и данъци.

В края на предишната година при Лъвовете е възможно да възникнат производствени проблеми, които  ще се усещат чак до лятото на 2012 година. Влиянието на висшестоящото ръководство ще виси над вас.  Всички действия, предприемани от вас, ще бъдат подлагани на тотален контрол. Но още със започването  на лятото на 2012 година, вие може да се решите и да се заемете с работа, която предполага  повече свобода на действия. Помощ в придвижването на новите планове ще ви окажат приятелки или  хора, които вече са постигнали успех в бизнеса.

В годината на Черния Дракон Лъвовете ще успеят да открият нестандартни подходи за решаването на  най-сложните на пръв поглед задачи. Работата ще ви носи удоволствие. През лятото ще започне период  на подем.  През есента ви очакват промени  - както в професионален план, така и свързани с недвижим  имот. Не бива да се отчайвате, ако не всичко, което сте замислили, съумеете да реализирате. Добре ще  вървят нещата в творческите проекти. Радостта си от своите делови победи ще можете да споделите със своите близки.

През 2012 година Лъвовете ще трябва да се запасят с немалко търпение. Важното за вас е да изберете  своя път, по който ще трябва да вървите занапред. Но усилията ви ще бъдат възнаградени.  Вървете твърдо към поставената цел, дори когато по пътя си срещате различни прегради. Може да  платите скъпо за победата. Решавайте всички въпроси, опирайки се на собственото си мнение.  Разчитайте във всичко на своите сили. Вслушвайте се в своята интуиция и тя няма да ви излъже.

ДЕВА
През 2012 година финансовото положение на Девата е доста стабилно. Но това не означава, че трябва  непредпазливо да пилеете пари. Ако отдавна сте планирали покупка на кола, ремонт на дома, то през  годината на Черния Воден Дракон най-вероятно вашите желания ще се изпълнят. Само не харчете пари за неща, от които реално нямате нужда. Дори когато правите дългоочаквани покупки, старайте се да обръщате внимание на качеството и цената, не си струва да давате излишни пари.

2012 година за Девите ще бъде белязана с голямо напрежение, физически и морални натоварвания.  Ангажиментите ви ще станат безкрайно много, броят им ще расте лавинообразно. На преден план ще бъдат въпросите, касаещи кариерата и недвижимо имущество. До средата на годината ще ви се наложи да  работите много усърдно. Ангажиментите ви ще изискват пълно самоотдаване. Но не бива да преминавате  границата, за да не стигнете до нервно пренапрежение, но и да се отпускате не е добре, за да не  загубите своята бдителност и контрола над ситуацията. През втората половина на годината, може би ще  ви се иска да смените работата си или местоживеенето си.

В годината на Черния Дракон е възможно да се случват различни промени с деловите партньори.  Предстоят ви служебни командировки. Основното влияние върху вашия професионален живот ще окажат  бившите ви партньори или висшестоящи сътрудници. Но нещата както могат да тръгнат нагоре, така и  могат да бъдат подложени на различни изпитания. Всичко ще зависи от опита, знанията и постигнатото  по-рано.

За Девите 2012 година ще напомня синусоида. Спадовете ще се редуват с подем и после пак  отначало. Съдбата ще ви подари шанс, не го пропускайте. Висшите сили през 2012 година са на ваша  страна и всячески ще ви пазят и насочват по правилния път. Нека през този период помислите ви бъдат  чисти, за да успеете да получите от живота - подаръци  и от хората -  подкрепата, от която имате  нужда. 

През зимата ще получите удовлетворение от своето материално положение. Най-накрая ще можете да  намерите златната среда между духовната и материалната сфери. Това ще ви даде усещане за душевно  равновесие и комфорт.

ВЕЗНИ
За да получат своя заслужен доход през есента на 2012 година, Везните ще трябва да се трудят през  цялата година, иначе парите им основно ще идват от роднини, приятели, фенове. Ако искате да  рискувате финансово, направете го по-добре през втората половина на август. Тогава е най-вероятно да ви провърви. Ако не мързелувате през 2012 година, есента можете да получите не само приход. Ще се  появят нови източници на доход и идеи как да инвестирате парите си.

Годината на Черния Дракон за Везните носи значителни промени. Не винаги обаче ще съумявате да  държите ситуацията под контрол. Ще възникне необходимост от нови знания и навици, които ще са  нужни за по-нататъшното ви издигане в службата. В бъдеще тези знания и опит ще можете да предавате  и на другите.

Ще се смени кръгът от хора, с които ви се налага постоянно да работите, или онези, с които се  сблъсквате на важни преговори. Някои от тях ще се издигнат нагоре, други просто ще се отдръпнат или  отидат на друга работа. Промените във вашето обкръжение обаче са неизбежни. Може би ще поискате  да развивате семеен бизнес, или просто да помогнете и подкрепите близките си в техните начинания. Участвайте в живота на близките си, те имат нужда от това.

През 2012 година на Везните им предстои да работят далеч от обичайното място. Тази работа ще им доставя радост и ще им донесе немалко полза. А и получените приходи ще им дойдат точно навреме. Да  постигнат желания резултат ще им помогне опитът, придобит по-рано. Помощ във вашите проекти ще ви  окажат успешни, високопоставени чиновници, духовни наставници ще ви помогнат да постигнете морално  равновесие. 

В годината на Черния Дракон, особено през първата й половина, при хората, родени под знака на Везни, е възможно да възникнат здравословни проблеми, както и трудности в личен и професионален план.  През лятото може да очаквате инвестициите да започнат да ви носят значителен доход, а ангажиментите да  ви донесат успех и признание. През втората половина на годината ще се заемете активно да увеличите капитала си. В навечерието на 2013 година можете смело да започнете да разработвате грандиозни планове и дългосрочни проекти. Новогодишната нощ е по-добре да прекарате сред роднини и близки  хора.

СКОРПИОН
За Скорпионите 2012 година във финансово отношение е доста успешна, приход можете да очаквате най-вероятно през пролетта и есента, зимата ще е достатъчно стабилна, но по-добре не инвестирайте пари в нищо. Ще се наложи да се трудите през цялата година, направете си дългосрочни планове за  постоянни приходи, а не за еднократни. Иначе рискувате след получаване на някоя по-голяма печалба,  да останете без нищо. През лятото стриктно контролирайте своите финансови операции и тези на  партньорите си.

През 2012 година Скорпионите ще изразходват много енергия и време за реализация на своите нови  перспективни проекти. Всичко това обаче няма да бъде напразно. Усилията ви ще донесат своите  плодове. Във вас ще се появи желание за себереализация  и получаване на нови знания.

В годината на Черния Дракон, особено през нейната първа половина, при Скорпионите е възможно да  възникнат затруднения в общуването с деловите партньори. Това може да се отрази на бизнеса ви.  Работният екип може да бъде застрашен от разпадане, поради сериозна ситуация. Рамо в трудния  момент ще ви подадат проверени приятели и хора, които ви покровителстват. Ако преосмислите  ситуацията и направите правилните изводи, успехът няма да се забави. Около вас ще станат значителни  промени. Най-добре ще е да се опитате да промените и нещо в себе си. Втората половина на годината ще  ви донесе нови планове и проекти.

През 2012 година може да ви се стори, че практически не са ви останали сили. Ще се наложи да търсите  нови финансови възможности, тъй като предстои ново планиране и преустройство на вашето предприятие.  Немалко пари ще отидат за непредвидени разходи, данъци, представителни. През тази година  Скорпионите могат да открият в себе си неразкрити до този момент таланти. Започнете да ги развивате.  Ще се появят нови увлечения. Старайте се обаче да не се затваряте в себе си, да не се отдръпвате от  работата и да не се отдалечавате от колектива. Към много въпроси ще започнете да се отнасяте  философски и да гледате от гледна точка на религиозните догми. Пред вас ще се отворят широки хоризонти и нови перспективи.


СТРЕЛЕЦ
През зимата ще имате значителни разходи и с усилие ще се задържате на повърхността. Финансови  постъпления Стрелците могат да очакват през пролетта. Те няма да бъдат толкова големи, колкото би им се искало, но въпреки това, ще ги накарат да се почувстват по-уверени. Затова пък от лятото на 2012  година можете смело да инвестирате в ценни книжа и други необходими и скъпи вещи. Чак до края на  2012 година приходите ви ще нарастват.

През 2012 година на Стрелците им предстои да решават производствени въпроси и да вникват в  служебни проблеми и отношенията в колектива. Заемете се със самообразование. Около вас е възможно да  започнат да се разпространяват различни слухове, които могат да ви създадат известни неприятности.  Подеми и спадове ще се редуват. Независимо от клюките зад гърба ви до началото на лятото ще сте на  гребена на успеха. По-нататък обаче няма да минете без помощта на колектива и деловите партньори. В  работата зловредни персони могат да започнат да ви слагат пръти в колелата. Но независимо от всичко това, не се отклонявайте от зададената траектория.

В годината на Черния Дракон можете да си поставите големи задачи и да вървите към тяхното решаване, без да се отклонявате от избрания път. Усилията ви няма да останат незабелязани. Възможно е през  есента да се върнете в предишния си работен колектив. Но бъдете готови вашият труд  и доход да бъдат под внимателния поглед на висшестоящите шефове.

През 2012 година е възможно да се появят различни търкания с партньорите по бизнес, не са изключени  дори разваляне на договори и прекратяване на отношения. През пролетния и летен период слабата  половина на човечеството няма да бъде на ваша страна. Есента за вас ще бъде напрегнато време. Би  било добре да укротите амбициите си и да проявявате по-малко егоизъм. В такъв случай членовете на  колектива ще ви подкрепят, а ако си взаимодействате с висшестоящите, резултатите от работата могат  да надминат всички очаквания.

Вие непрекъснато ще генерирате креативни идеи, които ще привличат интереса на околните  към  личността ви. Гледайте смело в бъдещето и не се обръщайте назад. Успешно ще протичат всички  ангажименти, свързани с ораторска  дейност и творчество.

КОЗИРОГ
През годината графиката на финансовото състояние на Козирозите ще се движи от лошо към добро. Зимата няма да бъде много благоприятна по отношение на парите, но от пролетта ситуацията ще се подобрява и до есента Козирозите, благодарение на своя упорит труд, ще получат всичко, което са заслужили. Ще се появят нови идеи за инвестиране на пари, които впоследствие ще донесат приходи.

В годината на Черния Дракон Козирозите ще имат желание да се посветят на творческа дейност. До  началото на есенния период вие ще събирате плодовете от предишната си работа. Вашите делови  партньори ще ви помагат в придвижването на вашите идеи. Ще започнете тясно сътрудничество с партньори  от други региони. Ще има командировки, в които е възможно  да възникват различни разминавания, но всички  препятствия само ще ви разпалват още повече. Близки и далечни пътувания ще са ви от полза - ще се появи време да останете насаме със своите мисли и да поразмислите върху бъдещите си планове. В  такива пътувания ще се появи и възможност да реализирате много свои идеи.

През 2012 година смело се занимавайте с всякакъв вид спорт и участвайте в пътешествия, дори такива,  които изглеждат твърде рискови. Старайте се да оказвате помощ на слаби хора, възрастни и деца. През есенния период може задачите, с които сте се нагърбили да ви натежат, но ще бъде късно да се отстъпва. През летния период отношенията в колектива ще бъдат спокойни, в началото на есента обаче е възможно да възникнат търкания в работата. Ще се родят нови идеи. Работата и сериозните проекти ще  заемат цялото ви свободно време, така че ще се наложи да пожертвате своите увлечения, хоби, развлечения с приятели, за да получите желания резултат. Но не бива изцяло да се отказвате от общуване с приятели и да прекъсвате връзката с външния свят, за да не ви излезе име на темерут.


ВОДОЛЕЙ
2012 година за Водолеите най-вероятно ще започне с получаване на приход. Но не си струва парите да се харчат напразно. Изобщо Водолеите ще трябва през 2012 година по-сериозно да се отнасят към  инвестирането на своите спестявания. Ако инвестициите са свързани с голям риск, особено през пролетта,  то по-добре ще бъде да се откажете от тях.

Започвайки от лятото, Водолеите ще бъдат на гребена на вълната, доходите им ще растат. Същата  тенденция ще се запази и през есента на 2012 година.

За Водолея годината на Черния Дракон ще стане доходоносна, но и финансови задължения ще имат  достатъчно. Ще се наложи да плащат пътувания, транспорт и да връщат дългове, които са направили по-рано. Вашата нова страст през 2012 година може да стане управлението на все още неусвоени видове транспорт, и то не само наземен, но и въздушен, и воден. Това ще ви достави неописуемо удоволствие.

През дадения период ще имате все повече и повече разнообразни увлечения. Това може да бъде  изкуство, наука, пътешествия или творческа дейност. Може би ви предстои да посетите  места, които не  познавате, и дори да направите някои открития.

През първата половина на годината вие ще се занимавате с реализирането на нови проекти. Ще бъдете  заобиколени от приятели, покровители и просто близки хора, които ще могат да ви дадат полезен съвет  или да ви подскажат някаква интересна идея. Полезни могат да се окажат дори бивши партньори.

През 2012 година Водолеите ще съумеят да се развиват едновременно в различни посоки, било то  шоу  бизнес, туристически, литературно поприще или други области. Ще пристъпвате  творчески към всяка, дори най-обикновена работа.

През есенния период е възможно да смените работата си или просто ще се променят целите ви. С каквото и  да се занимавате, ще се чувствате на мястото си и ще съумеете най-скучното занимание да превърнете в  удоволствие. Радост ще ви доставя общуването с децата. В общуването с тях ще съумеете да откриете нестандартен подход. През 2012 година ще успеете да придобиете несравним опит и знания, които ще са  ви полезни за бъдещата работа.

РИБИ
Финансовото положение на Рибите през 2012 година ще бъде стабилно. През лятото ще имате повишен материален статус. Може да започнете да правите перспективни инвестиции. Независимо, че ви върви, през годината на Черния Воден Дракон, не си струва да инвестирате сляпо парите си, бъдете по-внимателни. През есента вашите инвестиции ще ви донесат приход. Вероятно ще получите скъп неочакван подарък или ще спечелите на лотария.

2012 година ще донесе на Рибите промени на работното място, или във вас ще се роди желание изобщо да напуснете работа и да започнете работа на свободна практика. Ще искате да отделите повече време на семейството и децата си. Можете да се заемете с преподаване, творчество или писане на научни трудове. Можете да започнете да развивате семеен бизнес или да се заемете с търговия. Започнете да развъждате животни. Годината на Черния Дракон ви предстои да прекарате в пътувания. Очакват ви продължителни маршрути, туристически походи или просто излизания сред природата или на риба. Ще можете да подобрите бита си. Започнете да участвате по-активно в колективния живот и обществените проекти.

През зимата, пролетта и лятото ще започнат различни противопоставяния между вас и противната страна. Следва да сте предпазливи в отношенията със своите партньори. Те могат да се постараят да ви изиграят или да ви спънат. Ако забележите такова отношение, поставете ги на мястото им. Ще се наложи постоянно да държите под контрол работния колектив, за да реализирате своевременно всички проекти.

През есента на 2012 година Рибите ги очакват интересни предложения. На везните ще бъдат поставени от една страна вашата лична свобода, а от другата - интересните перспективи. Някакви далечни партньори е възможно да ви предложат примамлива сделка. Ще се разкрият ваши, неизвестни до този момент страни. Възможни са инвестиции в недвижимо имущество, запазване и увеличаване на спестяванията (капитала).

3 коментара:

Златна възраст 55+ каза...

В нашият живот всичко се редува и явно за да има кръговрат това е нормално.Както и вие пишете независимо от клюките зад гърба ни до началото на лятото ще сме на гребена на успеха. По-нататък обаче няма да минем без помощта на колектива и деловите партньори. В работата зловредни персони могат да започнат да ни слагат пръти в колелата. Но независимо от всичко това, не се отклонявайте от зададената траектория. В годината на Черния Дракон можем да си поставим големи задачи , но лично аз и пожелавам неща,които знам че ще направя , понеже е доста глупаво да си пожелаваш разни неща и да дойде другата година когато при една равносметка виждаш че нищо от високите цели не си постигнал.

Златна възраст 55+ каза...

Благодаря ви за тази информация.Много ще се радвам ако ни дадете нещо полезно и за тази година.Лично аз дост вярвам в тези хороскопи и обичам дори и след като мине годината да речем да видя какво са ми били писали, за да сравня с реалните събития които са станали.И понякога има доста верни неща.Като цяло всяка зодия си е отличава с някаква по специфична черта.Много често почти веднага като се запозная с някого и ако е като моята зодия просто си се усещаме, много е странно.Понякога действа и много нахъстващо като видиш колко много цели трябва да свършиш през годината и това те мотивира да действаш веднага.

Изгодни програми златна възраст каза...

Благодаря ви за този подробен хороскоп.Не обичам да чета предварително какво пише.А винаги чакам да мине годината и тогава вече както си правя сама равносметка за случилите ми се събития и това какво съм постигнала, то и гледам дали ми е познато в зодията. Винаги ми е било интересно като започна да чета с изречението съдбата ще ви подари шанс, не го пропускайте- ми е малко смешно.Всеки ден на всеи еидн от нас му се отваря шанс, стига да успее да го грабне. Или пък - Нека през този период помислите ви бъдат чисти- е по принцип е редно да си мислим винаги положителни неща нали така, за да ги привличаме.