неделя, 2 септември 2012 г.

Астропрогноза: 3 - 9 септември 2012 година

Събитията от текущата седмица не са породени от днес, затова в своя анализ, разсъждения и житейски решения следва да имаме предвид всичко, което се е случило през предишните няколко седмици.

Както и през миналата седмица на всички земни жители ще ни е трудно до средата на тази седмица да се ориентираме в реалността - толкова силни са въображението и желанието съзнателно да изкривим информацията. В резултат ние заблуждаваме себе си и(или) другите. Тайни се пазят трудно, значи ни очаква нов поток разобличения и псевдоразобличения, което ще бъде използвано като средство в политическата и конкурентна борба. Лъжци и крадливи хора през тази седмица не могат да устоят на съблазните.

Финансовата страна на живота обективно и повсеместно се влошава във връзка с най-различни процеси, пораждайки песимизъм в обществото. В петък  и събота нещо качествено се променя в стоково-паричната политика. Може дори да е за добро (в което винаги е трудно да се повярва),  снижавайки временно напрежението. В своя личен живот можем да загърбим негативните  последствия от търговски операции, ако отложим тяхното осъществяване до петък или  до по-късно, оставяйки ги за следващата седмица.

От 7 септември до 3 октомври Венера ще се намира в Лъв, и това ще създаде мотивации за празнуване, културни мероприятия и развлечения. Ще се усили желанието ни по всички възможни начини да получим радост от живота, да се изявим. Жените ги тегли към романтични отношения, бижута и  скъпоценности, те ще поискат да се обличат по-ярко. Мъжете ще оценят това по различен  начин - едни одобрително, други - ревниво. Като цяло обаче мъжете през тази седмица са заети повече с професията си, отколкото с личните взаимоотношения.
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.