неделя, 27 април 2014 г.

Астропрогноза: 28 април - 4 май 2014

Пръстеновидното Слънчево затъмнение в 9-ия градус на Телеца поставя плътна точка в процеса на пролетното изостряне в света. И нещо в света започва "на нов ред". Разрушителното безпокойство от периода на Овена е свършило своята работа. Остава ни само да преброим загубите и да започнем като истинския Телец да "орем нивата"  - всеки своята. Под влияние на това затъмнение човекът (и неговият хороскоп), който е влязъл в резонанс с него, е принуден не по-малко от половин година да се бори с изкушението да изразходва енергията, силите, уменията си не там, където  трябва. Особено при участие в колективни действия или противопоставяйки се на някаква група хора. Най-силният резонанс с енергията на затъмнението се формира при хората, които имат рожден ден в деня на Слънчевото затъмнение. 

Затъмнението е на 29 април в 6 часа по Гринуич. В социален план след затъмнението нараства вероятността отделните проекти  през следващата половин година да имат ефекта на "напънала се планината и родила мишка". Въпреки това, импулсът на енергията на Телеца е винаги съзидателен и мащабен. Но не е бърз: има смисъл в държавен мащаб бавничко да се започнат мащабни финансови, селскостопански, производствени, системни проекти. Такива, които са разчетени за години и десетилетия напред.


Всеки от нас, независимо колко силно ни е повлияло затъмнението, може да се опита да заложи в живота си някаква програма, призвана да повиши благополучието, комфорта и стабилността в живота ни. Един ще купи земя, друг ще строи дом, трети ще роди дете... Един малък съвет към всички как най-добре да се възползват от енергията на слънчевото затъмнение. Това не е догма, а само намек за един от вариантите. Направете съответните аналогии и действайте в посоката, която ви е нужна.

През почивните дни Венера влиза в точката на пролетното равноденствие в Северното полукълбо - пролетта вече ще е стабилно топла. Преминавайки през Уран в средата на май, Венера ще донесе изненади не толкова във времето, колкото във финансите. Така го вижда астрологът. Ще го проверим.
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар