неделя, 13 януари 2013 г.

Астропрогноза: 14 - 20 януари 2013

Тече последната седмица на Козирога - царството на Снежната кралица. Зимата е в силата си. Основните кризисни обрати с годишно значение са отминали, но процесът продължава - през тази седмица се разчупват формираните миналогодишни тенденции в законодателно-финансовата и практическа област.

От 12 до 22 януари мексимално строги са принудителните плащания, контролът на паричните потоци и ресурси от страна на съответните структури, най-вече митници и данъчни. На засегнатите няма да им е леко. Съпружеските и романтични отношения също преживяват период на сериозно структурно разместване. Може дори да се каже, че става дума за кардинално сътресение. Пазете брака си здрав, не си играйте с огъня чрез лекомислени постъпки и прибързани, взривни решения. Да сключвате брак през тази седмица не съветвам - защо да поставяте в основата на семейството зърното на бъдеща криза?
Тесният съюз и взаимната подкрепа на Сатурн и Плутон навеждат на мисълта, че "чистката" на редиците и засилването на властта на изпълнителните структури набира сили. Очевидно през тази седмица ще последват нови корупционни скандали и ще продължи осветяването на най-различни наболели моменти, както и се полага по смисъла на символиката на Козирога и Скорпиона.

Между другото, есента, зимата и пролетта носят в себе си смисъла на "протезиране" - разбирайте го и в пряк, и в медицински смисъл, и във всякакъв друг - също. И то не само на високите нива, но и на лично ниво. Например проблемите на брака и деловите съюзи могат да бъдат решени именно по този начин: по-добре жив инвалид, отколкото...
Седмицата е с много аварии, бъдете по-внимателни в постъпките си и по-отговорни в решенията. Ето такива мисли събужда разположението на планетите през тази седмица. На всички пожелавам здраве и бодрост. Каквото и да кажем, все пак денят вече расте.
Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.