неделя, 22 юли 2012 г.

Астропрогноза 23 - 29 юли 2012

Може да се каже, че целият юли е най-сложният период, най-напрегнатото време през  годината, макар че небесната обстановка ще остане все така напрегната практически  до края на октомври. После, след като си поемем малко въздух, кризисната вълна, ако  така може да се каже, отново ще ни притисне в края на ноември 2012 и ще продължи  до средата на февруари 2013 година.

През тази седмица Марс продължава да нажежава обстановката. Периодът е  екстремен, крие неочаквани събития и обрати в политиката, природата, икономиката и  личния живот на хората. Не бива да смятаме че всичко, което сега се случва, е  поредица от случайности, това е един доста закономерен процес. Закономерността в общи  линии е предсказуема, което подтвърждава прогнозата ми от 2009 година.

"За кризата.
... До лятото на 2010 ще завърши нейният първи етап, който ни притисна лятото/есента  на 2008 година. Но още през есента на 2009 година се заражда вторият етап на кризата  - криза в държавните и административни структури. Ще има много сътресения и  структурни промени вече във формалните структури - държавни, международни  организации и др. Мисля, че ще започнат да се променят Законите, "правилата на  играта".  И този етап на чистка и трансформация на структурите  ще продължи  примерно до края на 2012 година. Ще има много изненади! Какви - не знам, но няма да  бъдат леки. Смисълът на всичко е прекрояване на границите и международния статус  на държавите, засилване на чиновническо-бюрократичните групировки, с други думи  засилване на ролята на държавата в икономиката."


Какво друго да добавя, освен че времето на промени продължава и до 2020 година ще  живеем в свят, съществено отличаващ се от днешния. Да се надяваме, че ще бъде  по-добър. Но това вече зависи от всеки от нас поотделно и от всички ни заедно.


Н.Чиркова

Ето седмичната астропрогноза за всеки зодиакален знак.

1 коментара:

Анонимен каза...

Понякога ме хваща страх, особено преди декември, защото има много тълкувания за края на света. Страх ме е от нас, от хората. Ние трябва да променим към по-добро света и да се опитаме да запазим планетата и природата й, животинските и растителните й видове...Май не вървим в правилната посока, поне повечето от нас или повечето от тези, от които зависи....Благодаря за прогнозите, старая се да ги чета редовно !