петък, 18 ноември 2011 г.

2012 година: кариера и финанси


ОВЕН
През 2012 Овенът не бива да се ангажира с финансови машинации. Трябва да бъде колкото е възможно  по-внимателен, когато инвестира пари, по-добре е да не играе на борсата. Реагирайте навреме на  промените, които ще засягат парите ви - тук всяко забавяне, както и прибързване могат да повлияят  зле на печалбата. Финансов растеж през годината на Черния Воден Дракон за Овните е вероятен през  април - май 2012 година.

През годината Овните както никога досега ще имат много и различни ангажименти и задължения. Те ще  изискват съсредоточаване на вниманието и немалко сили. През зимата ще успеете да намерите  творчески подход към изпълнението на всяка работа. Нестандартните решения ще ви помогнат при  изпълнението на поставените задачи. Не бива да се огорчавате особено, ако не всичко тръгне така, както  сте го планирали. Известни спънки през периода са неизбежни. В началото на пролетта онова, което сте  приемали за увлечение, може да стане нормална работа.

Работата ще започне да ви заема доста време, но това ще ви радва и ще ви носи удовлетворение. В  работния колектив, който по всяка вероятност ще се попълни с нови колеги, лесно ще намерите  помощници и съмишленици. Постарайте се да не се отказвате от участие във всевъзможни обществени  програми. Ще се появи възможност за ръст в кариерата. Всичко, което през този период ще засеете, ще  ви донесе забележителни плодове.

През есента на 2012 ще се наложи да поосвежите своите знания, тъй като при решаването на някои  въпроси може да се окажете не съвсем компетентни. Изработените навици през този период ще ви  помогнат да поставите добра основа за вашето издигане по кариерната стълбица. Колкото повече труд  вложите в работните проекти, толкова повече дивиденти ще получите както в морален, така и във  финансов аспект.

В годината на Черния Дракон на Овните предстоят немалко финансови разходи, но това не означава, че  има опасност да останете без стотинка. Важното е грамотно да разпределяте бюджета си.

ТЕЛЕЦ
От самото начало на 2012 година Телецът ще върви напред с парите. През пролетта и есента можете  сполучливо да инвестирате своите спестявания и да получите печалба от това. Само не го правете без да  мислите. Посъветвайте се с хората, които най-добре се оправят с инвестициите. През 2012 година  Телците също така могат да получат неочаквано пари, възможно е това да бъде наследство.